Division I-PO: Favoritterne fra Amager tabte i overtid til Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Også i 1. division, landets næstbedste række, snerper det nu til for vinderne af grundspillet.

Her til aften tog Amager Islanders mod Rødovre i semifinalen i den tredje kamp i serien, og lidt overraskende var det Rødovre, der bragte sig foran 2-1 og nu står med en matchbold før den kommende hjemmekamp i arenaen.

En stor dag for Rødovre, som også blev mester ved U15-DM i Herning blev fuldendt et stykke efter klokken 20, hvor Philip Schultz, assisteret af Rasmus Heine og Frederik Skovby, scorede 3-2-målet i tiden 62:58. Altså i overtid.

Forinden var gået den tredje herretætte kamp mellem de to kombattanter, der giver hinanden noget af en skarp serie. Lucas Andersen satte 1-0-målet efter 33 minutter for Rødovre, men udligningen faldt kun nogle minutter senere i powerplay, da Schultz-brødrene slog til med Steffen som målscorer.

Rødovre scorede også i powerplay til 2-1 i det 46. minut, denne gang med Frederik Skovby som målscorer med Jacob Böll og stortalentet Andreas Grundtvig som assister. Så skulle vi helt hen til tre minutter før tid, inden Amager fik udlignet og tiltvunget sig en overtid.

Magnus Povlsen scorede til 2-2 og Amager havde endda en mulighed i overtal i overtiden, inden gæsterne lukkede og slukkede.

Kamp fire spilles tirsdag klokken 19 i Rødovre.