Division I: Omdiskuteret mål afgjorde topopgøret

Efter en lidt tvivlsom start på sæsonen er Odenses mandskab i 1. division for alvor kommet i gang.

Søndag sidst på eftermiddagen havde fynboerne besøg af guldfavoritterne fra Amager, og det var måske lidt overraskende, at OIK’erne drog hjem med alle tre point i taskerne.

Det var Odenses 21-årige tjekke Matej Polata, der lukkede og slukkede den dramatiske kamp med blot fire minutter igen med et mål, der var vældig omdiskuteret, skriver Amager Islanders Facebook-side.

Amager Islanders beskriver situationen således:

Teis Jørs Bro Nielsen fra Odense sled sig igennem i højre side og sendte pucken mod mål. Frederik Hansen fik reddet og så ud til at blokere pucken. I samme moment kom Matej Polata stormende ind foran mål og sendte staven ind under Frederik Hansens handske. Der blev dømt mål til stor frustration hos både Frederik Hansen, som i den grad følte sig bortdømt i situationen. Dommer-trioen måtte samle sig for at snakke situationen igennem, hvilket tog et par minutter, førend de godkendte scoringen til Odense.

Amager-mandskabet havde et par markante afbud da Sebastian Zacher, Emil Grandal, Michael Tranberg alle var ude med skader.

Andreas Silfverberg, den svenske goalgetter, var også blevet hjemme på grund af sygdom.

Det blev en tæt og spændende kamp hele vejen igennem. Første periode var målløs, men islandske Jonas Breki Magnusson bragte Amager foran 1-0 tidligt i anden periode. Den formåede Odense at vende ved Patrick Stald Jensen og Nicolai Nielsen – og så bragede det hele ellers løs i en spændende slutfase, hvor de to hold plaffede løs i en lind strøm.

Magnus Povlsen udlignede for Amager, Jonas Hansen bragte Odense på 3-2, men Sebastian Laursen sørgede igen for lige på måltavlen. Den tredje føring som Odense skabte, kunne Amager dog ikke slå igen på.

Stærk indsats af Odense og en god hockeykamp, der efterlader følgende tabel i 1. division – via divisionens Facebook-side: