Division I: Nu mangler kun opgøret om førstepladsen

Kun en enkelt ting mangler nu at falde på plads, inden Division I kan gå i gang med det kommende slutspil. I en virkelig kanonkamp på fredag mødes Amager og Hvidovre nemlig i kampen om førstepladsen. Amager har det bedste udgangspunkt og kan nøjes med at hente et enkelt point i Hvidovre for at sikre sig førstepladsen, mens Hvidovre skal vinde i ordinær spilletid for at avancere til førstepladsen.

En sejr i overtid giver Hvidovre andenpladsen i grundspillet, i det Hvidovre er en tand bedre end Herning (3-2 i mål, 3-3 i point) i de indbyrdes kampe i grundspillet.

Herning ligger for øjeblikket på andenpladsen efter nederlaget til Vojens i aftes, der sikrede sønderjyderne den sidste slutspilsplads. Læs mere på linket. 

De øvrige kampe i aftes gav en sejr til Esbjerg over Aalborg. Nicolaj Jepsen og Henrik Mærsk vendte fra 0-1 til 2-1 i slutfasen, mens Odense vandt 4-3 over IK Aarhus hjemme i Bryggeriet Vestfyen Arena. Østjyderne sled godt i det i den sidste kamp – formentlig – som selvstændigt hold i 1. division, og tabte først i straffeslag.

Endelig vandt Gentofte 8-5 over Rungsted i en kamp, hvor Jonas Veiby (Gentofte) og Christian Gade (Rungsted) blev dobbelte målscorere.

Slutspillet ser foreløbig sådan ud: 
Nummer 1 (Amager/Hvidovre)-Nummer 8 (Vojens)
Nummer 2 (Herning/Hvidovre/Amager)-Nummer 7 (Odense)
Nummer 3 (Herning/Hvidovre)-Nummer 6 (Gladsaxe)
Nummer 4 (Rødovre)-Nummer 5 (Aalborg)