Division I: Matchbold til Hvidovre og Aalborg

Slutspillet i Division I udvikler sig sædvanen tro uhyre spændende. I Rødovre og Hvidovre var der således gang i to tætte opgør som endte med, at Hvidovre og Aalborg nu har et blændende udgangspunkt før næste kamp i de respektive serier.

Hvidovre fører nu 2-0 over Gladsaxe efter en tight omgang i Allan Villadsen Ishockey Arena, hvor 250 tilskuere overværede, at Rasmus Hansen blev matchvinder helt fremme i det 53. minut, da han scorede til 2-1 for Hvidovre.

Allerede i det andet minut af kampen havde Daniel Høhl ellers bragt Hvidovre på sejrskurs, men den føring udlignede Danni Hjort for gæsterne i anden periode, og så var det ellers dramatisk i en kamp med meget få udvisninger. Hvidovre vandt skuddene med 39-18, Thor Andersen med to assister og ny kamp i morgen klokken 15 samme sted.

Matchbold til Hvidovre, der er oppe 2-0 i serien.

Først på fredag spiller Aalborg og Rødovre den fjerde kamp i serien, og det er nordjyderne, der er på hjemmebane i Gigantium med 2-1-føring i ryggen i kampe. I dag vandt Aalborg nemlig 4-3 efter overtid i Rødovre Skøjte Arena.

Det var Søren Vestergaard, den notoriske målscorer, der blev matchvinder i den forlængede spilletid, efter at de to hold havde delt seks mål inden for den første halve time.

Der var Frederik Skovby, Niclas Malling og Mikkel Ry Nielsen for Rødovre, mens gæsternes mål blev sat ind af Mads Møller, Patrick Sørensen og Frederik Bach.