Division I: Martin Jørgensen holdt Vojens nede

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

Glimrende match i Gladsaxe i går, hvor hjemmeholdet vandt 2-0 over Vojens i en tæt kamp mellem to af de bedste hold i 1. division.

Hjemmeholdet fik solid hjælp af Martin Jørgensen, den lange målmand, der stod en fremragende kamp og diskede op med en god del store redninger. 

I alt 23 stop blev det til for Jørgensen, der i den anden ende kunne se den gamle Vojens-dreng Nikolai Damm score til 2-0 efter 53 minutter og dermed afgøre kampen.

Tidligere i matchen – i det 24. minut – satte Christian Crone Glaas det første mål, men det var altså Martin Jørgensen, der stjal hovedrollen som referatet hos Gladsaxe-supporterne på Facebook så malerisk beskriver det. 

– Ret skal være ret, sejren kunne med lethed være smuttet modsat. 

– Vojens havde sine store tilbud, men måtte gang på gang stå måbende overfor Martin Jørgensens verdens klasse redninger.. særlig en fik underkæben til at falde hos jeres udsendte.

– Jørgensen tvinges til venstre i en redning, og liggende for han vent sig og nærmest i blinde, og med ryggen til får han alligevel reddet det tomme mål, og den ellers sikre scoring til Vojens.. Verdens klasse, intet mindre i mine øjne ..