Division I-lørdag: Rødovre-sejr i topkamp og favoritsejre

Foto: Jan Korsgaard

Der var masser af action i 1. division lørdag, hvor der var fire kampe på programmet. Mest interessant var topopgøret mellem Rødovre og Aalborg, hvor et Rødovre-hold, der var rystet efter to store nederlag sidste weekend, skulle forsøge at rejse sig mod kollegerne fra Nordjylland. Det lykkedes.

I en tæt omgang vandt Brian Madsens tropper med 3-2. Kampen blev først afgjort godt fire minutter før tid, da Nikita Antonovs scorede det afgørende mål. De to hold fulgtes ad gennem hele matchen, og der var mål fra Oliver Reuter og Lucas Andersen (Rødovre) og Søren Vestergaard, Alexander Collberg (Aalborg).

IK Aarhus har det rigtig vanskeligt i indeværende sæson, og derfor var det ingen overraskelse, at Hvidovre tog over bæltet og slog holdet fra den jyske hovedstad med sikre 8-2. 85 tilskuere overværede kampen i Aarhus. Hvidovre havde en ny mand med i form af den tidligere Gentofte-spiller Stefan Stokholm, og Daniel Høhl figurerede som den eneste dobbelte målscorer for gæsterne.

Odense tog til Gentofte og vandt 6-4 i en tæt kamp, hvor Gentofte blot stillede med 12 markspillere, og det holdt naturligvis hårdt mod et gæstehold med fire angrebskæder. Det var dog nok for Gentofte til at skabe en jævn kamp, som fik Jonas René Hansen som matchvinder. Han scorede hattrick og krydrede med en assist, da kampen skulle afgøres.

Endelig vandt Amager hjemme med 4-1 over Esbjerg, og holdet fra “Hangaren” synes at være ganske ustoppeligt for øjeblikket. Esbjerg var ifølge Amagers Facebook-side under pres i store dele af kampen, og kun Nicolaj Henriksen i målet var skyld i, at vestjyderne slap med et nederlag på tre mål.

Fornuftige 175 tilskuere så Rodijs Rasmus, Robin Andreasson, Martin Oldendow-Larsen og Valdemar Kisum score for Amager, der ikke kunne stoppes af Henrik Mærsk Clausens udligning til 1-1.

Fire kampe senere i dag:
Amager-Vojens
Herning-Hvidovre
Rødovre-Frederikshavn
Odense-Gentofte