Division I: LARS OXHOLM gjorde comeback for Odense

Det sker nu og da, at fortidens legender pludselig dukker op på isen. Senest var SønderjyskE’s mangedobbelte mester René Holm med for Vojens IK, og i går trak Odense IK så en endnu ældre og tidligere stjernespiller op til kampen mod Aalborg. 

Lars Oxholm spillede sin sidste ligakamp helt tilbage i 2006, hans trøje #7 hænger i taget på isstadion i Odense, og han er efterhånden blevet 47 somre gammel – eller ung. 

I går han var han altså på holdkortet mod AaB i en kamp, som fynboerne endte med at tabe 3-7 til gæsterne fra Nordjylland. 

Det blev til en enkelt udvisning til Oxholm – godt og vel midt i kampen, der blev afgjort i anden periode, hvor Aalborg gik fra 1-1 til 4-1 på mål af kampens to absolut dominerende spillere, Liam Kelly og Frederik Bach Nielsen. 

Spændende om Lars Oxholm, der naturligvis spillede med nummer 7 i aftes, blot var en midlertidig forstærkning, eller om hans optræden for OIK bliver mere permanent.

I øvrigt spillede Lars Oxholm sin sidste kamp for Odense i ligaen i marts 2006. Det var kvartfinale mod Herning, som sendte fynboerne ud i slutspilsmørket. Her stillede Odense i følgende opstilling:

  • Målmænd: Kimmo Vesa og Søren Nielsen
  • 1. kæde: Backs: Rasmus Pander og Sergej Visegorodcev. Forwards: Scott Matzka, Mads True og Aleksandr Macijevski.
  • 2. kæde: Backs: Lars Oxholm og Michael Eskesen. Forwards: Mikko Mattila, Terry Harrison og Rasmus Holst.
  • 3. kæde: Backs: Jonas Emdal og Henrik Benjaminsen. Forwards: Jaakko Viljanen, Olafur Gunnarsson og Kim Karsberg.
  • Reserver: Anders Hansen, Niels Seier, Stefan Nielsen og Mikkel Nielsen.