Division I: Jutlands topscorer forlænger kontrakten

Jutland Vikings har forlænget kontrakten med den lettiske angriber Nikita Zgirsky, der i sidste sæson blev østjydernes mest målscorende spiller med 25 scoringer.  

– Som spiller er Nikita garant for simpelt offensivt målsøgende spil. Det er ikke mange af de 25 mål, der får TIKA-TAKA prisen. Men letten har intet problem med at score ”grimme” mål, og regner ikke med at ændre sin spillestil. If it works, don’t fix it, skriver Jutland. 

Selv siger Nikita Zgirskis om sin forlængelse: 

– Egentlig var beslutningen om en fortsættelse ikke særlig svær. Jeg er faldet rigtig godt til i Danmark og havde en god første sæson, hvor jeg lige skulle spilles ind på holdet, før tingene tog fart. Jeg var i en god kæde med blandt andet Mathias ”MC” Christensen, som var god til at sætte målene op. Jeg glæder mig til et gensyn med vores fantastiske supportere, som vi er dus med, og at skøjte ud på isen for Jutland Vikings. Vi havde et godt omklædningsrum og et hold, som var til mere, end det blev til. Jeg er sikker på at trænerteamet nok skal få sat tingene sammen, så vi får udfyldt vores potentiale, lyder det. 

– Vi ved hvad Nikita står for, og det er absolut en spiller, som har noget offensivt kvalitet. Sidste sæson skulle han nok lige vænne sig til spillestilen efter fire år i Nordamerika, så vi er spændte på at se, hvad han kan byde ind med fra starten i sæson to. Han er en ung spiller, som stadig har noget uforløst potentiale. Så det skal blive spændende at følge ham igennem sæsonen, siger Jutlands Team Manager Søren Klausen.

23-årige Zgirskis har to U18-landskampe for Letland på sit cv, og spillede college-hockey på næsthøjeste niveau, inden han landede i Danmark og Jutland Vikings.