Division I: Jutlands nye finne flækkede knæskallen, ude for sæsonen

Det er ikke længe siden, Jutland Vikings lancerede en spændende spiller for den resterende del af sæsonen. Den finske angriber Mikko Lindbom kom fra den svenske Division I-klub Asplöven, der måtte trække sig på grund af økonomiske problemer. 

Lindbom debuterede i sidste uge, da Jutland vandt med 6-4 over Frederikshavn, men det blev den finske angribers eneste kamp – foreløbig – for østjyderne. 

Han blev nemlig skadet for resten af sæsonen. Sur skæbne for Lundbom og Vikings, der skriver følgende på sin Facebookside:

– I kampen mod Frederikshavn blokerede han en slagskud, som ramte ham meget uheldigt på knæet. Resultatet – en flækket knæskal, seks ugers pause, og 6 ugers genoptræning. Ærgerligt og uheldigt for Mikko, som i den grad var faldet hurtigt til på holdet.

– Dette er ekstra ærgerligt, da Mikko netop nåede at blive fit op til kampen, og i glimt nåede at få vist, at vi havde ramt plet, med at tilføre ham til holdet. Måske er det ikke sidste gang, vi har set Mikko Lindbom i en Vikings-trøje, lyder det. 

Også en af Vikings’ tre målmænd, Steve Altman, har måtte rejse hjem. Han er ude for resten af sæsonen på grund af følgerne af en blindtarmsbetændelse.