Division I: Jutland Vikings klar til tredje test

Jutland Vikings – fusionsklubben leveret af Aarhus og Silkeborg – skal snart i gang med de officielle kampe i sæsonen. Vikings har spillet to testkampe – mod Vojens (1-3) og Aalborg Pirates (1-9) – og specielt kampen mod Pirates var en særdeles lærerig oplevelse for det østjyske mandskab.

Her blev Vikings mere eller mindre skudt i sænk, og i aften gælder det altså andet geled fra Aalborg i form af AaB Ishockey hjemme i Silkeborg.

– Der er stadig er nogle få ting, som skal falde helt på plads, før sæsonen går i gang. Det skal kampen i dag i mod AaB hjælpe til med. Vi skal have kørt de sidste systemer ind på holdet, og spillerne i kæderne skal for alvor finde hinanden, siger træner Nikolaj Christensen – en af to cheftrænere – til klubbens Facebookside.

– Begge vores målmænd er kommet ok fra, og ligner noget, der kan blive et stærkt team for os i den kommende sæson, tilføjer han.

Det er er polske Wiktor Kopycinski (20 år) og den blot 16-årige Jacob Petersen, der skal danne duoen for Jutland Vikings, der ligamæssigt debuterer 21. september med en udekamp i SE Arena mod Vojens IK.