Division I: Jutland Vikings aktiverer Mikkel Ottesen

Foto: Frank Nielsen

Han har lige nøjagtig 200 kampe i 1. division med næsten et point pr. kamp i gennemsnit, og nu gør Mikkel Ottesen comeback på næsthøjeste plan i Danmark.

Angriberen har været i udkanten af ligatrupperne i både Herning, SønderjyskE og Esbjerg og spillede senest i 2015/16-sæsonen, hvor han lavede 30 point i 29 kampe for IK Aarhus.

Nu er han tilbage på århusiansk is – hos Jutland Vikings – der skriver følgende om Ottesens comeback.

Mikkel Ottesen havde egentlig lagt ishockeyskøjterne på hylden efter sæsonen 15/16 i Århus. Timingen for stoppet kunne næppe være dårligere valgt, da det netop var som grundstenene til Jutland Vikings blev lagt. Men til dels på grund af en generende rygskade og andre ting uden for isen, var tiden til mest til det, som så kun blev til en pause fra sporten.

I den mellemliggende tid, har han kastet sig over dommergerningen, og har dømt alt op til og med Division I. Men et er at være dommer, og noget helt andet er at være udøver.

Mikkel fortæller, at det ikke er manglende lyst til ishockey, som har været årsag til stoppet. Tværtimod, så har jeg savnet det, hver eneste dag siger han.

– Det var også derfor jeg tog kontakt til Søren Klausen, for at høre om der var en plads på holdkortet for næste sæson. Det var der så heldigvis. Jeg håber at kunne tilføre holdet noget offensivt power med min gritty spillestil, samt at gå all-in for holdet. Jeg spiller altid for at vinde, og kan ikke vente til at komme på is igen.
 
Mikkel har været i årene 2011-2015 været på holdkortet på Metal Liga-holdene, hos henholdsvis SønderjyskE og Esbjerg Energy, hvor det endelige gennembrug blev hindret af en brækket ryg. Dog har han sideløbende vist sig som en yderst målfarlig herre i Division I hos både Herning, Vojens og slutteligt i IK Aarhus, hvor han i sæsonen 15/16 satte 30 point ind i 29 kampe. 

Igen har Jutland Vikings draget fordel af, at isen er en savsmuld, som kan trække cirkushesten tilbage i manegen – så at sige. Og den sportslige sektor i hos Jutland Vikings regner med igen at kunne få Mikkel Ottesen i den gode ende af topscorerlisten i divisionen. Søren Klausen udtaler, at han er glad for at kunne styrke danskerstammen på holdet, og lover at der også er mere i godteposen både på dansker og udlændingefronten.