Division I: Jutland tog den sidste semi-billet

Se det var noget af en overraskelse:

Jutland Vikings er videre til semifinalen i 1. divisions slutspil, hvor østjyderne møder Herning i en bedst af fem-serie, der bliver et regulært lokalderby. 

Vikings kom bagud 0-1 i midtugen mod Rødovre, men vendte bøtten i går på udebane. Begge kampe gik i overtid, men i dag skulle der altså ikke forlængelse til, for at Jutland Vikings sikrede sig semifinalepladsen.

Jutland Vikings chokstartede i dagens kamp med tre scoringer i de første 10 minutter. Ian McLellan, Dmitry Kuznetsov og Shane Heffernan stod bag vikingernes kongestart.

Frederik Skovbys reducering kunne ikke ryste gæsterne, der scorede yderligere to gange – Dmitry Kuznetsov og Shane Heffernan – og førte hele 5-1 efter første periode. 

135 tilskuere overværede kampen, hvor begge hold scorede en enkelt gang i anden periode. Rødovre bagud 2-6 før de sidste 20 minutter, hvor det lykkedes at reducere ved Frederik Skovby og Kristian Berlin. Sidste mål faldt seks minutter før tid, men det var altså ikke nok for Rødovre, der efter et fint grundspil er færdig for sæsonen.

Jutland spiller for første gang i historien semifinale i 1. division.