Division I: IK Aarhus er rykket til Silkeborg

Så skete det i aftes. Det første skridt mod en østjysk ishockeyfusion blev taget, da IK Aarhus rykkede til Silkeborg for at spille hjemmekampen mod begge holds “lokalrival” fra Herning, der dermed havde en ultrakort tur til udekampen i Sportscenter Silkeborg.

Det er ikke længe, at IK Aarhus proklamerede, at man ville rykke ud af hallen i Aarhus og i stedet allerede nu begynde at satse stenhårdt på en kommende fusion i østjysk ishockey, og i aftes blev første skridt altså taget. Og på den nye hjemmebane lykkedes det faktisk aarhusianerne at levere ganske respektabelt mod Herning, der spiller for førstepladsen i grundspillet.

Gæsterne endte dog med at vinde 4-1, men førte kun 1-0 på et mål af Nikolaj Pagh frem til det 55. minut, hvor kampen tog fart. Det blev 2-0 Herning ved Rasmus Knudsen og kort efter Aarhus-reducering ved Mikkel Ottesen Nielsen, inden gæsterne igen slog til med et dobbeltslag ved Pagh og Knudsen og dermed lukkede og slukkede for matchen. 163 tilskuere var på plads i Silkeborg.