DIVISION I: Hvidovre vandt 4-1 og trak finalen ud i afgørende kamp

Foto: Jesper Skjellerup

Hvidovres ishockeymandskab kunne i aften trække sig ud af den fjerde finalekamp i 1. division med en 4-1-sejr over Gentofte.

Dermed er Hvidovre og Gentofte altså helt lige inden en femte og afgørende kamp, der skal spilles på fredag i Gentofte. Der skal nok blive fuldt hus med masser af folk fra begge klubber på lægterne.

I aften var 733 tilskuere på lægterne i Allan Villadsen Ishockey Arena, og de fleste jublede, da Mikkel Hansen bragte Hvidovre foran 1-0 i slutningen af første periode. 

Den gamle måljæger Anders Schultz slog til i det 25. minut med 2-0-målet, og senere i perioden udnyttede Nikita Antonovs, at Mathias Rugholm sad udvist. 3-0 til Hvidovre.

Kort inde i tredje periode satte Nicolaj Ottesen reduceringen for Gentofte, men tættere på kom gæsterne. Nikita Antonovs smækkede 4-1’eren ind fra kort afstand kort før tid og Hvidovre-spillerne kunne lade sig fejre af publikum på hjemmebanen.

Klokken 19:00 på fredag afgøres “det lille mesterskab” i dansk ishockey og sikke et showdown, det bliver mellem sæsonens to bedste hold. Det skal nok blive festligt på en aften, hvor der er hele to ishockeyfinaler på Strandvejen – på hver sin etage.