Division I: Hvidovre stærke i lokalderby

Det sker yderst sjældent, at Rødovres talenttropper i 1. division taber to gange i løbet af en weekend. Endnu sjældnere er det, at Brian Madsens mandskab taber to gange med fem måls forskel på en og samme weekend, Men fredagens nederlag i Hangaren på Amager, hvor amagerkanerne vandt 6-1, blev søndag fulgt op af en Hvidovre-sejr med samme cifre.

Jesper Andersens mandskab vandt foran 122 tilskuere og spillede en blændende første periode, der ifølge klubbens Facebook-side var sæsonens bedste.

– De første tyve minutters effektive spilletid var blandt det bedste, Fighters har præsteret i denne sæson. En komplet holdindsats, krydret med fornemme solopræstationer, herlige hockeymål og selvopofrende forsvarsspil. Rødovres reduceringsmål var vel stort set det eneste, der hindrede et fuldendt helhedsindtryk, lyder det.

Andreas Silfverberg (2), Rasmus Hansen og Martin Svensson scorede målene i første periode for Hvidovre, hvor det lykkedes Lasse Carlsen at reducere for Rødovre. Hvidovre satte yderligere to mål i de sidste to perioder ved Marcus Gregersen og Anders Bach i søndagens eneste kamp i landets næstbedste række.

Kampen cementerede Hvidovre status som en del af den tunge topgruppe, og meget skal gå galt, hvis ikke Jesper Andersens mandskab skal med i slutspillet, hvor Aalborg, Herning, Rødovre og Amager ligeledes ligner hede kandidater.