Division I: Hvidovre stadig ubesejret, 13 Gentofte-spillere tog første point

Hvidovre Fighters er nu det eneste hold, der er ubesejret i landets næstbedste række, 1. division. I dag tog Hvidovre den lange tur til Aalborg, og busturen var ikke forgæves, eftersom Hvidovre vandt med 3-1 hos det foryngede mandskab fra AaB Ishockey.

En af Metal Liga-spillerne hos AaB Ishockey, Jeppe Jul Korsgaard, benyttede sin istid til at score kampens første mål, men Hvidovre svarede igen i anden periode med to scoringer på seks minutter. Farlige Mikkel Sørensen og unge Victor Cubars stod for målene, og i tredje periode slog svenske Vincent Boukov sejren fast.

3-1 til Hvidovre, der nu står med med flotte 20 point i de første syv kampe, mens AaB skal slås for pladsen i slutspillet i denne sæson.

Gentofte havde blot 12 markspillere på holdkortet til udekampen i Frederikshavn. Men Gentofte-gutterne sled og slæbte som vilde i de 60 minutter, og helt frem til halvandet minut før tid, førte sjællænderne med 3-2 hos Frederikshavn.

Men Nicolai Sørensen fik udlignet og Marcus Stockwell leverede det afgørende mål i overtid.

Gentofte-spillerne kunne dog glæde sig over et uventet point, mens Frederikshavn er kommet fint fra start med ni point i seks kampe. Langt bedre åbning end i sidste sæson, hvor nordjyderne var langt fra slutspillet.