Division I: Hul i isen i Gladsaxe, gigantsejr til Amager i lokalderbyet

Gladsaxe Skøjtehal har haft problemer med isen op til sæsonen, og her til aften kunne den ikke bære, da Hvidovre var på besøg til lokalopgør i 1. division.

I begyndelsen af tredje periode måtte dommer Martin Engelhardt ganske enkelt afbryde kampen, da spillernes sikkerhed stod på spil. Stillingen var på det tidspunkt 3-2 til Gladsaxe, og i skrivende stund ved man ikke, hvad der skal ske med kampens udfald.

Spørgsmålet er vel dybest set, om den skal starte forfra eller påbegyndes i starten af tredje periode med Gladsaxe foran 3-2. En afgørelse fra DIU venter.

En sådan behøves til gengæld i kampen mellem Amager Islanders og Copenhagen Lions, der i aften leverede historiens første ø-derby på Amager. De rutinerede Islanders satte opkomlingen på plads med en sejr på hele 14-1, der blev grundlagt i første periode.

Her scorede svenske Axel Hellqvist hattrick og hans tre mål blev såmænd fulgt op af endnu et hattrick senere i kampen af Steffen Schultz, der i alt stod for seks point.

En hård aften for Lions foran 208 tilskuere i Hangaren i Kastrup, hvor Amager Islanders for en stund stadig satte sig tungt på Amager-herredømmet.