Division I: Holten Møller og Karlström i spidsen for Gentofte

Sikke en omgang rutine, Gentofte Stars kan præsentere i trænersædet for den kommende sæson. 

Det bliver den i Danmark velkendte svenske coach Göran “Kallis” Karlström, der sammen med endnu mere velkendte Per Holten Møller skal tage vare på klubbens 1. divisionshold, der skal forsøge at spille med i toppen af landets næstbedste række.

Göran Karlström begyndte sin trænerkarriere helt tilbage i midtfirserne og har i Danmark nok været mest kendt for at stå i spidsen for det stærke Totempo HvIK-hold, der var tæt på at verfe favoritterne og de senere mestre fra Herning ud af kvartfinalen tilbage i 2008. 

Tidligere har han været cheftræner i både Gentofte og Rungsted og har penduleret rundt i Københavns-området i flere forskellige funktioner i de seneste mange sæsoner. Karlström har ligeledes været træner for Malmö Redhawks, da klubben var i Allsvenskan, og han har i det hele taget et flot træner-cv med sig.

Pudsigt nok blev han dog i 1999/00 fyret og derefter afløst af Per Holten Møller. De to er altså nu blevet makkerpar i Gentofte, og Holten Møllers cv er ikke mindre fint end Karlström.

Per Holten Møller førte Rungsted til DM-guld i 2002 – klubbens seneste – og han er tidligere mangeårig dansk landstræner, og manden der førte Danmark fra C-gruppen op i B-gruppen i 90’erne. Han har trænet HIK, Rungsted og Copenhagen Hockey i Metal Ligaen og senest stod han i spidsen for det kombinerede Rungsted/Herlev-mandskab i 1. division i sidste sæson. 

Belønning til den, der kan finde en mere rutineret trænerduo i dansk ishockey.

Sportschef i Gentofte Stars forbliver Karsten Arvidsen, der i de seneste mange sæsoner også har været lederen på isen – men altså nu arbejder i kulisserne i klubben.