Division I: Gladsaxe og Hvidovre tager hul på playoffs i aften

1. divisions slutspil begynder i aften og skydes i gang med et regulært københavnerbrag. Gladsaxe har spillet en fin sæson, og er for første gang siden sæsonen 2009/10 med i slutspillet.

Bjørnene var dog stærkest i første del af sæsonen, og synes at være gået lidt ned i kadence på det seneste – dog måske med tanke på, at slutspillet har været sikret i nogle uger.

Mon ikke Jacob Volf og co. glæder sig til at komme i gang med en rigtig playoff-kamp, hvor nøglen til Gladsaxe-succes naturligvis bliver toppen af holdet med Cam Spiro, grundspillets suveræne topscorer, som absolut nøglefigur.

Spiro har stået for gigantiske 71 point i 31 kampe og makkeren Michael Sauffaus for 61 point i grundspillet, og der er ikke den mindste tvivl om, at Jesper Andersen, Hvidovre-coach, sætter ekstra bevågning på Spiro og co. i aften.

Da de to hold senest mødtes vandt Hvidovre uden de store problemer 5-0 i Gladsaxe, mens det i kampen blev til 3-2-sejr til Gladsaxe i Allan Villadsen Ishockey Arena. Dengang stod Kim Petersen i Gladsaxe-målet en helt vild kamp, og hans målmandsspil er også en forudsætning for, at Gladsaxe, der formentlig kommer til at spille meget i egen zone, har en chance i serien.

Der er faceoff i Gladsaxe i aften klokken 20:15, mens de øvrige tre serier skydes i gang i morgen aften i Vojens, Aalborg og Odense.