Division I: Gladsaxe, Hvidovre og Rødovre med dobbeltsejre i weekenden.

Foto: Ian Nielsen

Der var næsten fuldt program i 1. division i weekenden, hvor alle hold, bortset fra Rungsted, var i kamp. Det var en weekend domineret af de sjællandske hold. Udover Gentofte, så trak Gladsaxe, Hvidovre og Rødovre sig også sejrsrigt ud i weekenden med dobbelte sejre.

Gladsaxe var et smut i Vojens og Esbjerg.

I går vandt de over Vojens, og I dag stod Esbjerg, som ligger sidst i Vest, så for skud. De stillede op med blot 12 markspillere og 2 målmænd. Det viste sig at være en meget overkommelig kamp for Gladsaxe, som vandt med hele 1-8. Joshua Rye Petersen og Niclas Malling blev begge dobbelte målscorere, og Nikolai L. Damm, Anton Ørsted Petersen og Christian Crone Glaas noterede sig alle for 2 assists.

Hvidovre, som kæmper en tæt kamp med Gladsaxe om 2. pladsen i Øst, vandt også begge sine opgør i denne weekend, hvor Jutland og Herning blev slået i to tætte kampe i Allan Villadsen Ishockey Arena.

I dag tog Hvidovre imod Herning, som igen i denne sæson har været utroligt godt kørende. I går tabte de deres første kamp i regulær spilletid til Gentofte. I dag blev det så til andet nederlag i streg da de tabte med 3-2 til Hvidovre. En kamp som først blev afgjort med lidt under otte minutter igen ved Hvidovres Alexander Emil Edelskov.

Sebastian Sørensen havde igen en god dag på kontoret, hvor han noterede sig for 1 mål og 1 for Hvidovre. Anders Pagh scorede begge mål for Herning, begge assisteret af Philip Vesterby.

Rødovre, som ikke har haft den bedste sæson, hvis man sammenligner med forrige sæsoner, fik i denne weekend to vigtige sejre med i bagagen.

I går vandt de en tæt kamp i Aalborg, og i dag var Rødovre så kørt endnu mere nordpå, hvor Frederikshavn var klar. Rødovre vandt med 4-7, som på papiret ser ganske overbevisende ud. Men Frederikshavn var foran med 4-3 efter 2. periode, hvor Alexander Frederiksen for Frederikshavn var den helt store spiller med et hattrick, scoret på blot 5 minutter.

Men Rødovre ødelagde Frederiksens målfest med 4 ubesvarede mål i 3. periode, og dermed vandt Rødovre altså deres anden kamp på to dage.