Division I: Gladsaxe forstærker sig med eks-ligaspiller

Billeder fra kampen mellem AaB Ishockey VS Gladsaxe Bears. Kampen endte 2 - 1 og blev spillet 2017-11-19

Gladsaxe Bears er tophold i 1. division og ligner en absolut topkandidat til at vinde mesterskabet. Et sæt guldmedaljer i den næstbedste række vil være den største triumf for Gladsaxe i umindelige tider, og en ny forstærkning kan bringe holdet i yderligere position til at tage guldet, når slutspillet går i gang.

Gladsaxe har nemlig hentet backen Stefan Stokholm i Gentofte, fortæller træner Jacob Volf til Faceoff.dk.

Stokholm har tidligere i karrieren spillet 27 kampe i Metal Ligaen, og han er tæt på 300 kampe i den næstbedste række.

– Han har gjort det fint på træningerne og er samtidig en rar og ydmyg fyr. Så han kommer til at passe fint ind på holdet. Han skal nok lige bruge lidt tid på at finde sig til rette i vores spillestil og vænne sig til, at han nu spiller sammen med dem i rødt, siger Jacob Volf.
 
I weekeendens kamp vandt Gladsaxe 9-4 over Herlev/Rungsted. Overbevisende cifre, der alligevel ikke efterlod Volf helt tilfreds.
 

– Det var en forfærdelig 1. periode, nok det dårligste vi har spillet i den her sæson, Alle stod passivt og så på og vi vandt ikke en eneste nærkamp, siger han.

– Men efter en bestemt påtale og lidt rettelser formåede vi at spille to helt okay perioder. Drengene viste rigtig god moral og tabte aldrig troen på, at vi nok skulle få vendt kampen til vores fordel. Og det gjorde vi så. Alle nævnt ingen glemt, både i den dårlige, men også i de to gode perioder, lyder det fra Jacob Volf.
– Nu har vi Amager, Rødovre og Gentofte tilbage i grundspillet, og det er tre kampe vi skal bruge til at få prøvet lidt nye ting og justere lidt andre ting, siger Gladsaxe-træneren.