Division I: Gentofte tog storsejr over Odense, Jutland vandt i Herlev

Foto: Frank Nielsen

Gentofte ruller af sted i øst-delen af 1. division.

Det blev 4-2 i topkampen mod Hvidovre i midtugen, og i dag blev Odense i den grad klædt af i Gentofte Skøjtehal. Hjemmeholdet vandt kampen med hele 12-0 – usædvanlig store cifre i landets næstbedste række.

Målfesten begyndte i det niende minut med Jesper Bøgh Horsted og Janus Andersen og Christian Hee Foss fulgte efter. 3-0 efter første periode, og også i anden periode gik det slag i slag: 

Nicki Kisum, Christian Hee Foss, Christoffer Lindhøj og Marian Petroc scorede for hjemmeholdet og fremprovokerede en målmandsudskiftning af Rasmus Pilely i Odense-buret. 

Dermed var kampen for længst afgjort, men det fik ikke hjemmeholdet til at slappe af. Gentofte scorede en håndfuld mål i tredje periode: Nicolaj Ottesen (2), Jonas Andersen, Christian Hee Foss og Noah Samsøe satte scoringerne. 12-0 over et hold, der lige nu virker et godt stykke fra slutspilsform.

Odense blev yderligere distanceret i kampen om fjerdepladsen på grund af sejre til de direkte konkurrenter fra Jutland og Frederikshavn.

Førstnævnte vandt 3-0 hos Herlev. Nikita Zgirsky, Anders Overmark og Mathias Christensen scorede for Jutland, der kun havde 12 markspillere til rådighed.