DIVISION I: GENTOFTE MESTER på to sene mål

Hjemmebanen holdt hele vejen hjem i finaleserien i 1. Division. 

Gentofte vandt her i aften dem femte og afgørende kamp i serien mod Hvidovre, og kampen var tæt og jævnbyrdig til det absolut sidste, for stillingen var 0-0 helt frem til tredje periode. 

Vi skulle nemlig helt frem til det 44. minut, før en af 1. divisions absolutte profiler i denne sæson, Jonas Veiby, scorede til 1-0 for hjemmeholdet og dermed brød stillingskrigen.

Fire minutter senere var Gentoftes slovakiske spiller Marian Petroc på spil med 2-0-målet og sendte dermed hjemmeholdet på yderligere guldkurs.

Desværre for gæsterne skulle vi helt frem til tre sekunder før tid, før reduceringen faldt. 

Det var Nikita Antonovs, der fik æren af at score sæsonens sidste mål i 1. division, men det var altså ikke nok for Hvidovre, der må nøjes med sølvet efter en fin sæson.

Gentofte afløser dermed Gladsaxe som mester i 1. division, og mon ikke Stars fortsætter som “superpower” i landets næstbedste række i den kommende sæson og måske med endnu et approach til Metal Ligaen. Stort og fint stykke arbejde af trænerne Per Holten Møller og Göran Karlström, der altså sent i trænerkarrieren kunne smykke sig med endnu en titel.