Division I: De nederste hold sejrede

Foto: Jan Korsgaard

Slutspillet i Division 1 kom spændingsmæssigt rigtig godt fra start, da det i aften blev sejre til de tre lavest placerede grundspilshold i de respektive serier.

Odenses Frederik Høeg blev den store helt på Fyn, da han scorede overtidsmålet små tre minutter i den forlængede periode. Høeg stod også for Odense-målet i den ordinære spilletid, da han efter 38 minutter bragte fynboerne foran. Udligningen kom fem minutter senere, da Sebastian Andersen scorede for Herning.

Odense (7)-Herning (2) 1-0

Et på papiret temmelig stærkt Vojens-hold slog hjemme grundspilsvinderne fra Amager med 7-4. Det var Thor Stokholm, der leverede et hattrick og makkeren Daniel Madsen, der stod for hele fem assister. Også Metal Liga-spillerne fra SønderjyskE, der blandede sig, da Henrik Nielsen med et hattrick satte ret mange afgørende skøjter i SE Arena.

Sønderjyderne førte 5-0 efter 31 minutter, men Amager fik reduceret hele tre gange inden anden periode var slut og skabte dermed et lille håb før de sidste 20 minutter. Men Thor Stokholm slog til med et mål til 6-3 for Vojens og så hjalp det ikke med Emil Grandals reducering i tredje periode for Amager.

Der var 217 tilskuere i SE Arena.

Vojens (8)-Amager (1) 1-0

I Gigantium Isarena vandt Aalborg med sikre 6-1 over Rødovre i kampen mellem grundspillets nummer fire og fem. Tre spillere dominerede totalt for hjemmeholdet: Jean-Phillippe Villeneuve scorede de to første mål og bød ind med yderligere en assist. Gode, gamle Rasmus Olsen leverede tre assister, mens Søren Vestergaard scorede hattrick for Aalborg.

Kampen blev overskygget af en lang pause efter en for hård Aalborg-tackling, der sendte Rødovres Victor Hansen til kontrol på hospitalet.

AaB Ishockey (5)-Rødovre (4) 1-0

En billedpakke fra kampen ses her:

Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard