Division I: Blændende premiere for Lions

Copenhagen Lions spillede i aften den historiske første turneringskamp i 1. division. Og hvilken debut for Ørestadsklubben, der fik tre point med hjem fra Gentofte via en ganske sikker 5-3-sejr.

Ikke mindst bygget på en stærk første periode, som Lions vandt med hele 4-0. Det var den tidligere Rungsted-spiller Nicolai Filipsen, der tidligt i kampen bragte gæsterne foran 1-0 og dermed scorede det historiske og første 1. divisionsmål for Copenhagen Lions.

Og efter blot 5:32 minutter fik Mads Marker – notorisk måljæger i 1. division – øget til 2-0 for Lions, da han satte staven på returpucken fra et skud, som den tidligere Herlev-spiller Andreas Nygaard satte på mål. Kilden i øvrigt den glimrende liveupdate fra Gentofte.

Samme Nygaard satte 3-0-scoringen, da han fyrede af fra blå linje efter små 18 minutter, og inden periodens afslutning havde Mads Marker scoret til 4-0 for Lions i et breakaway i undertal.

Gentofte kom bedre med i de sidste to perioder. Christopher Rübenach fik reduceret i kampens 28. minut, men igen svarede Filipsen/Marker – mål og assist – igen for Copenhagen Lions. 91 tilskuere var mødt op.

I kampens slutfase var Gentofte ved at skabe spænding med to scoringer. Først ved Philipp Aerni og siden ved den stærkt erfarne Christoffer Eskerod. Tættere på kom hjemmeholdet ikke, og derfor kunne Lions altså drage hjem med en historisk sejr i bagagen.