Division I: Nistrup første målscorer i Ørestaden, Rungsted vandt fortjent

Der blev skrevet historie fredag aften i Ørestad Skøjtehal, hvor Copenhagen Lions spillede den historiske, første hjemmekamp i 1. division. En herlig kulisse – 210 tilskuere – var mødt op for at se matchen mellem Lions og divisionsreserverne fra Rungsted.

Gæsterne var det stærkeste hold set over 60 minutter og vandt 7-4 og William Nistrup – Rungsted-forward – kunne til gengæld notere sig som første målscorer overhovedet i en 1. divisionskamp i den fine hal. Han scorede åbningsmålet kort inde i kampen.

Andreas Nygaard udlignede og blev dermed også historisk som den første Copenhagen Lions-målscorer nogensinde i Ørestad Skøjtehal.

1-1-målet kom efter 6:53 minutter af første periode, som var Copenhagen Lions bedste. Der stod 2-1 efter 20 minutter, hvor Mads Marker satte det andet mål for hjemmeholdet. Han var i øvrigt toneangivende for hjemmeholdet, der ikke rigtig fandt spillet i de sidste to perioder.

Per Holten Møller styrede Rungsted-tropperne, der taktisk og spillemæssigt lige var en kende bedre end hjemmeholdet. Christian Keller udlignede til 2-2 i anden periode, og så tog Rungsted fat i tredje periode med tre scoringer og gik på 5-2.

Igen var det Keller og derefter kampens bedste spiller, Casper Herlet Svendsen med to mål, der bragte Rungsted på 5-2.

Det lignede en sikker sejr til gæsterne, men Lions leverede et uventet comeback i slutfasen med to hurtige scoringer ved Mads Marker og Fredrik Rubin, men ved 4-5 lykkedes det ikke at udligne.

I stedet snuppede Rungsted en 7-4-sejr med to mål i tomt bur. Casper Herlet Svendsen fuldbyrdede sit hattrick.

Der var gratis øl, fin stemning og Faceoff.dk’s udsendte kårede Christian Keller og Casper Herlet som kampens spillere – Chris Hjort og Mads Marker var bedst for Lions.