Division I: AaB bankede Frederikshavn, Amager med nederlag og ny mand

AaB Ishockey tørnede i går sammen med Frederikshavns ligareserver i et klassisk nordjysk opgør opgør på 1. divisionsniveau. Det vides ikke, om Frederikshavn havde ligaspillere med, men hjemmeholdet fra AaB havde en håndfuld Pirates-spillere med på holdet, og ud fra resultatet syntes de at have gjort en solid forskel.

Hjemmeholdet vandt nemlig 11-1 og havde såmænd også tre importspillere med i forestillingen. Slovakiske Jozef Andrek synes at fortsætte i klubben, mens Liam Kelly er kommet til AaB Ishockey fra Silkeborg. Også en anden ung slovak, forwarden Daniel Volny, er ifølge den normalt velunderettede Aalborg-entusiast Rasmus Haferbier, der overværede kampen, ankommet til Nordjylland.

Han dog ifølge Eliteprospects.com ikke de voldsomme meritter med sig til Danmark, men kommer fra den næstbedste U20-række i Slovakiet.

Amager Islanders tabte i aftes testkampen mod Linhamn Limeburners fra den svenske Division 3. Hjemmeholdet vandt 7-3 og fulgte dermed op på 2-1-sejren i de to holds kamp tidligere på forsæsonen.

Amager præsenterede i dag den islandske landsholdsspiller Jonas Breki Magnusson som ny mand i klubben. Han har over 10 år i 1. division på bagen og spillede sidste sæson i Gladsaxe. Nu er han tilbage i Amager og erstatter Anders Vøttrup, der stopper af personlige årsager.