Division I: 817 tilskuere til Vojens-sejr, Hvidovre slog Rødovre

SønderjyskE havde sat alt ind for at skabe en solid kulisse til den første semifinale i 1. division hvor reserverne fra Vojens og Herning mødtes i aften. Og hele 817 tilskuere mødte op i SE Arena, hvor hjemmeholdet belønnede de mange tilskuere med en 3-1-sejr og dermed en 1-0-føring i serien.

Meget kort før tid i første periode scorede Daniel Madsen til 1-0, mens Daniel Nielsen – med fortid i Vojens – udlignede efter 28 minutter. Henrik Nielsen – assisteret af Casper Mortensen og Søren Dau – gjorde det til 2-1 i slutningen af anden periode, og i tredje periode lukkede Thor Stokholm med sit 3-1-mål.

I den sjællandske duel, hvor det andet finalehold skal findes, vandt Hvidovre med 2-1 i Rødovre Skøjte Arena. Andreas Silfverberg, den svenske måltyv, og Daniel Høhl, scorede to mål for gæsterne, inden Mikkel Sørensen reducerede kort før anden periodes udløb.

I tredje periode blev der ikke scoret yderligere,  og så kan Hvidovre altså drage videre til to hjemmekampe med en 1-0-føring i ryggen i serien.

De første returmøder spilles fredag i Hvidovre og dagen efter i Herning.