Division I: Gladsaxe og Rødovre vandt i Jylland

Gladsaxe og Rødovre er begge på ture tværs over Danmark i denne weekend, og mens Gladsaxe jagter Gentofte og Hvidovre i toppen i 1. division øst, så kæmper Rødovre for den fjerde slutspilsplads i kamp med Rungsted og Herlev.

Begge hold tog tre vigtige point i Jylland i dag. 

Gladsaxe og Vojens var i stillingskrig et godt stykke frem i kampen i Frøs Arena, inden Mikkel Ankjær scorede kampens første mål. Kort efter udlignede Simon Rohwedder, men der skulle kun gå 13 sekunder, inden Anton Ørsted Petersen igen sendte Gladsaxe foran.

Søren Dau Mortensen udlignede til 2-2 i det 47. minut, men derefter slog Gladsaxe til med en forrygende slutspurt. Igen gik der ikke længe fra Vojens’ udlignende til Gladsaxe var foran igen – ved Jonathan Weise Krøyer – og til sidst lukkede Christian Keller og Nikolai Damm kampen. Gladsaxe vandt 5-2 over hjemmeholdet. 

Liam Kelly bragte Aalborg foran 1-0 mod Rødovre, men derefter scorede gæsterne tre ubesvarede mål. Magnus Lykke Jonassen (2) og Jens Petersen bragte Rødovre på 3-1, inden Jonas Jakobsen satte reduceringen for Aalborg fem minutter før tid. 

Tættere på kom hjemmeholdet ikke og Rødovre kunne tage alle tre point med i taskerne til Frederikshavn, hvor RSIK’erne spiller i morgen.

Gladsaxe tager turen vestpå for at møde Esbjerg.