Division 1: Odense sendte Gladsaxe hjem med nederlag

Odenses ligareserver tog søndag eftermiddag mod Gladsaxe i den enlige kamp i 1. division, og det endte med en sejr til hjemmeholdet – og sæsonens første nederlag til gæsterne.

OIK’erne havde besøg af flere af de unge spillere fra Metal Liga-holdet og vandt en ganske sikker 5-2-sejr efter 0-0 i første periode.

I anden periode slog hjemmeholdet til. Benjamin Kamph åbnede og altid målfarlige Jonas René Hansen slog til og scorede til 2-0 for Odense inden Nikolai Damm fik reduceret på assist fra rutinerede Ivan Puncochar.

Spændingen blev bevaret langt hen i kampen. Mataj Polata gjorde det til 3-1 i begyndelsen af tredje, men Gladsaxe slog lynhurtigt til med en reducering ved amerikanske Karl Beckman, inden Mads Peters i det 47. minut sendte hjemmeholdet afgørende foran.

Jiri Hilding Andersen scorede til 5-2 for fynboerne med 10 minutter igen. Sejren betyder, at Odenses sæsonstart efterhånden må betegnes som godkendt. OIK står med ni point for fem kampe, mens Gladsaxe efter 10-2-sejren over Gentofte kom ned på jorden igen.