Det ligner et Lasse Lassen-comeback i aften

Lasse Lassen har trænet med Herning i et par dage, og på trods af, at han lige skal op i gear, så ligner det et comeback til den hurtige angriber i aften, skriver Herning Folkeblad i dagens udgave.

– Selvfølgelig skal vi bruge ham. Men han har jo kun trænet med siden i tirsdags. Det er ikke meget. Men Lasse har så store kvaliteter, at vi selvfølgelig skal bruge ham. Så må vi se, hvilket niveau han er på, siger cheftræner Todd Bjorkstrand til avisen.

Selv er Lasse Lassen vældig opsat på at komme i gang og vurderer, at han skal ind og bidrage med det simple spil, hvis han som forventet får spilletid.

– Jeg vil gerne bidrage med så meget som muligt, men man skal også være realistisk. Der vil nok være forventninger til mig fra omgivelserne, men det tager jeg ganske roligt, siger han til Herning Folkeblad – og påpeger, at grundformen har været i orden, siden han stoppede med at spille i Melbourne i den australske liga.

Lasse Lassen spillede i sidste sæson i Frederikshavn, inden han altså helligede sig studierne og ishockey på et lidt lavere niveau i Australien, hvor han nød stor succes.

Herning havde i den seneste kamp både Mathias Mølgaard, Markus Jensen og Branislav Rehus ude i angrebet, så Lassens assistance falder formentlig på et tørt sted for Blue Fox.