Den unge røde tråd i Hvidovre

Hvidovre Fighters er et af de yngste hold i 1. Division. De unge spillere skal bære holdet til succes i ligaen, hvor der er rig mulighed for at vise talentet frem og få masser af spilletid i en klub, der satser stort på spillere af egen avl.

Holdet til den kommende sæson er måske yngre end det unge hold, som klubben sendte på isen i forrige sæson, men Fighters’ kommunkationsansvarlig, Jesper Kristoffersen, kalder dette års trup for endnu mere talentfuld.

– Vi har en trup, der måske lige skal finde sig selv i de første par kampe, men de unge spillere kommer uden tvivl til at vokse henover sæsonen – lidt ligesom i forrige sæson, hvor vi så Mikkel Hansen og Janus Andersen udvikle sig markant, siger Jesper Kristoffersen.

Det har forud for den kommende sæson også været lettere for Hvidovre at hente spillere ind fra andre klubber, da især klubbens nye træner, Peter Enehag har et yderst omfattende netværk i Sverige.

Der er især høje forventninger til det unge tidligere Malmø-talent Oliver Persson, som skal dupere tilskuerne i Hvidovre med sit spil fra centerpladsen. Men sine kun 20 år passer svenskeren også godt ind i ungdomskonceptet i Hvidovre.

Hos Hvidovre Fighters er der en rød tråd i klubbens kultur. Vejen til førsteholdet skal ikke være for lang, lyder det, og ungdomsspillerne i Hvidovre har de nødvendige forudsætninger for at videreudvikle deres talent.

– Vi har aldrig før stået stærkere i forhold til ungdomsspillere. Vi har en bedre ungdomsafdeling end nogensinde før. Det bedste fundament er der, og det er vigtigt, at det tætte samarbejde mellem de to organisationer (elite og amatør) fortsætter ufortrødent, så der fortsat vil være masser af muligheder for at udvikle ungdomstalenter i Hvidovre, siger Kommunikationsansvarlig Jesper Kristoffersen.