DEL2: Brad Gratton ny cheftræner i Dresden

Herhjemme kender vi ham som en særdeles temperamentsfuld og til tider også ganske succesfuld træner, der med sine mange “F-ord” i boksen nærmest blev berømt for sine udbrud – også ud over ishockeyen.

Det er den tidligere Rødovre- og Odense-træner Brad Gratton, det drejer sig om, og han er efter en mindre pause som træner tilbage i Europa. Senest trænede han i den bedste franske række i Epinal, og nu gælder det DEL2, hvor han afløser den fyrede Jochen Molling hos Dresdner Eislöwen.

– Brad er motiveret og brænder for sin nye opgave. Jeg har haft kontakt med folk, som tidligere har arbejdet sammen med ham og overalt er han blevet rost for sin gode arbejdsmoral og gode fornemmelse for spillerne. Han sætter sig klare mål, forfølger dem med stor konsekvens og forventer det samme fra sine spillere, siger Thomas Barth, der er sportschef for Dresden.

Isløverne fra den østlige del af Tyskland ligger tredjesidst i DEL2, men har allerede et godt stykke op til 10. pladsen, der giver adgang til playin. Den nedtur skal stoppes og derfor er Gratton altså nu hyret ind.

Han overtager et hold, der blandt andre tæller Harrison Reed (tidligere SønderjyskE) og Jordan Knackstedt (Herlev og Esbjerg).