DEL: Tidligere Pirates-guldvindere og profiler færdige i Krefeld

Martin Lefebvre - Aalborg Pirates - William Nistrup Madsen - Rungsted Seier Capital - Foto: Bluelinemedia.dk

Der er formentlig stadig mange Aalborg-tilskuere, der får smil på læberne, når navnene Martin Lefebvre og Kirill Kabanov nævnes.

Førstnævnte var Metal Ligaens bedste back i sidste sæson, mens sidstnævnte kom til Aalborg med en SHL- og KHL-fortid og leverede en forrygende arbejdsindsats i forwardlinjen hos Pirates.

Begge skiftede sammen med træner Brandon Reid – og i øvrigt også Esbjergs Phillip Bruggisser – til Krefeld Pinguine i DEL. Krefeld mistede en plads i slutspillet i sidste halvdel af sæsonen, og tilliden til, at det kan vendes i næste sæson, skal åbenbart ikke gives til Lefebvre eller Kabanov.

Ingen af de to får nemlig kontrakt for den kommende sæson, skriver Krefelds hjemmeside – og så kan supporterne herhjemme, ikke kun i Aalborg, passende begynde at drømme om, at de to profiler fik lyst til at vende tilbage til dansk ishockey.

Kirill Kabanov endte med 19 point (3+16), mens den offensivt orienterede back Martin Lefebvre noterede sig for 23 point. Han havde dog en notering på -29, det med afstand dårligste tal hos Krefeld, der formentlig har fået træner Reid til at tygge på, om han skulle forlænge. Det skete ikke.