DEL: Skidt start for Nicholas B. Jensen i Bremerhaven

Foto: Jan Korsgaard

Nicholas B. Jensen er ny dansker i DEL, hvor han stiller op for “Metal Liga-klubben” Fischtown Pinguins fra Bremerhaven, der i fjor sensationelt røg i kvartfinalen i klubbens første sæson nogensinde i DEL. Bremerhaven har de seneste sæsoner hvervet mange store profiler fra den danske liga, senest altså Nicholas B. Jensen.

Måske har Bremerhaven nu ramt virkeligheden, for de to første kampe har resulteret i nederlag og 12 mål imod. Det blev til en enkelt pind i ordinær tid i 4-5-nederlaget i premieren mod Köln, mens knap 5000 tilskuere søndag overværede 2-7-nederlaget hjemme mod Eisbären Berlin.

Statistisk set står Nicholas B. Jensen nu med 16 udvisningsminutter og -2 i plus/minus-statistikken. Ikke en alt for god start i Tyskland, men heldigvis for danskeren er vi naturligvis kun kort inde i sæsonen.

I det hele en skidt søndag for danskerne i DEL.

Red Bull München, Mads Christensen og Markus Lauridsen tabte uvant stort på hjemmebane. Det blev 0-4 mod Ingolstadt. I en af aftenkampene var Iserlohn og Sebastian Dahm foran 1-0 i Nürnberg, men endte med at tabe 1-4 hos de lokale Ice Tigers.