DEL: Phillip Bruggisser scorede Krefelds første sæsonmål

Foto: Jan Korsgaard

Krefeld Pinguine skød i dag sæsonen i dag, og set med danske øjne er holdet uhyre spændende. Mestertræner fra i fjor, Brandon Reid, er coach, og han har taget to af sine spillere med fra i fjor, Martin Lefebvre og Kirill Kabanov og også hentet Phillip Bruggisser i Esbjerg.

Netop Phillip Bruggisser fik en drømmestart på sæsonen, da Krefeld vandt 7-4 over lokalrivalerne fra Köln i den første testkamp, der blev spillet i Kölns arena. 

Allerede tidligt i kampen tog den altid offensive Bruggisser sagen i egen hånd og ifølge Krefelds hjemmeside kanonerede han en puck i kassen til 1-0 i powerplay. Kort efter – i det femte minut – var danskeren igen på spil og sendte et skud af sted, som Daniel Pietta styrede i mål.

Begge Bruggissers point blev leveret i powerplay og Krefeld var i hopla i begyndelsen af kampen. Hjemmeholdet fik udlignet til 2-2 i første periode, men i anden periode var gæsterne igen på toppen anført af en tidligere Metal Liga-back. Denne gang var det Martin Lefebvre, der leverede både mål og assist.

Krefeld førte 5-2 efter anden periode, Köln reducerede to gange, inden gæsterne scorede to gange i tomt bur til slutresultatet 7-4 til Krefeld.