DEL: NICHOLAS B. matchvinder i danskerdrama

Foto: Jan Korsgaard

Red Bull München med Mads Christensen og Markus Lauridsen går efter det tredje tyske mesterskab på stribe, og vandt også grundspillet i Deutsche Eishockey Liga. 

Sidste sæson førte vejen til finalen over Nordtyskland og Bremerhaven. Den klarede München, men ikke helt uden problemer. I denne sæson har Bremerhaven med Nicholas B. Jensen og adskillige tidligere Metal Liga-spillere på holdet tilsyneladende også tænkt sig at drille storklubben fra syd.

I går vandt “Fischtown Pinguins” nemlig den første kamp i serien, og det var med en overraskende – og dansk – matchvinder i Nicholas B. Jensen, der scorede fire minutter inde i overtiden, så Bremerhaven kunne vinde 4-3.

I grundspillet scorede Nicholas B. Jensen blot to gange, men han gemte altså en af de vigtige til i går. Målet beskrives således på klubbens Facebook-side.

– Det afgørende mål blev scoret af backen Nicholas Jensen, der fik pucken på blå linje. Han trak en smule ind i zonen og blev forstyrret af en München-spiller. I faldet fik han bragt pucken på mål, og den blev ramt af en modstander, så Danny aus den Birken i München-målet ikke havde chance for at forhindre målet. 

Herlig åbning på serien for Bremerhaven og Jensen, knap så festligt for Mads Christensen (en assist) og München.

Markus Lauridsen ikke i opstillingen hos München, formentlig stadig på grund af den skade, han pådrog sig tilbage i januar. 

Patrick Bjorkstrand var i andenkæden hos Nürnberg Ice Tigers, der blev nummer to i grundspillet, men fik en frygtelig åbning på slutspillet. Det blev 1-4 hjemme mod Kölner Haie i den første kvartfinale.

I de øvrige to kvartfinaler vandt Eisbären Berlin 4-1 over Wolfsburg, mens Mannheim slog Ingolstadt med 3-1.