DEL: Mads Christensen med tre point og storform i semisejr

Foto: Jan Korsgaard

En af de store overraskelser i tysk ishockey i denne sæsons slutspil var, at Kölner Haie i kvartfinalen kunne slå Eisbären Berlin ud i den syvende og afgørende kamp i Berlin. I semifinalen møder Köln Mads Christensen og Red Bull München, og i den første kamp i aftes fik hajerne fra Köln en ordentlig lussing.

Mads Christensen stod for et mål og to assister og noterede sig for +2 i plus/minus-ratingen. Det gav ham titlen som 3rd Star i kampen, der blev spillet foran 5530 tilskuere i München.

Sydtyskerne fra München dominerede kampen totalt, men måtte alligevel se sig værende bagud 0-1 efter første periode. Halvandet minut inde i anden periode kom Christensens moment i kampen, da han fremragende fik styret afslutningen af et flot angreb i mål bag Kölns målmand, svenske Gustaf Wesslau.

Derfra så München sig ikke tilbage og scorede yderligere fire gange i kampen – med to assister af Christensen som medvirken.

Her Mads Christensens udlignende mål via Twitter. Danskeren er med sine seks slutspilspoint en af de tre mest scorende spillere hos München i slutspillet.