DEL: Mads Christensen TYSK MESTER

Foto: Jan Korsgaard

Mads Christensen og Red Bull München gjorde kort proces i finalen mod Grizzly Adams Wolfsburg. Således vandt Christensen og co. finaleserien med overbevisende 4-0 i kampe, efter det fredag aften blev til en sejr på 5-3 på udebane.

Den tidligere Eisbären Berlin-forward blev noteret for en assist på sit holds første mål, og selv om Wolfsburg fik vendt 1-2 til 3-2, så blev der atter vendt op og ned på kampens resultat. Med to point i tredje periode havde Münchens slutspilstopscorer, Steve Pinizotto, stor andel i holdets sejr på 5-3, som også sikrede klubben det tyske mesterskab.

Red Bull München tabte blot to ud af 14 slutspilskampe, og i de 14 kampe præsterede Mads Christensen at lave seks mål og fire assister. Det var samtidig danskerens fjerde tyske mesterskab, efter han tidligere har vundet tre titler med Berlin.

Det var første gang siden 2000, at det tyske mesterskab landede i München. Dengang under navnet München Barons, der to år senere gik konkurs. München-hockeyen kom igen i DEL i 2010 under traditionsklubben EHC München, og i 2012 gik Red Bull-koncernen ind og støttede holdet. Det gav altså nu for første gang pote i form af et mesterskab.

Se her Münchens superstar Steve Pinizzotto hamre det afgørende 5-3-mål ind og derefter blive eskorteret ud af dommerne for at juble for voldsomt: