DEL: Mål til Nicholas B. og Mads Christensen

Foto: Jan Korsgaard

Det er gået lidt op og ned for Nicholas B. Jensen i sæsonstarten hos Bremerhaven, men nu kan den danske back i hvert fald notere sig som målscorer i DEL.

Jensen scorede Bremerhavens enlige mål, da nordtyskerne fik en lussing på 1-5 i Ingolstadt i kampen søndag eftermiddag. Det betyder, at Bremerhaven røg fra ottendepladsen og ned som nummer 11 i den jævnbyrdige DEL-tabel.

Helt nede i bunden finder vi Sebastian Dahm og Iserlohn Roosters, der lukkede fem mål ind i søndagens match mod Wolfsburg. Dahm har tabt momentum i buret efter en god sæsonstart og er nede på 89,33 i redningsprocent efter nederlaget på 3-5 hos Wolfsburg.

De røde tyre – Red Bull – fra München, er til gengæld stærkt kørende efter en træg sæsonstart og slog i går Eisbären Berlin med 4-2. Mads Christensen kunne glæde sig over at score Münchens fjerde mål efter 31 minutter. Christensen gjorde det til 4-1 på en meget fin styring foran mål – og derefter formåede gæsterne ikke at komme tilbage.

Ingen Markus Lauridsen på scoringslisten, men danskeren gjorde det bundsolidt i tredjekæden sammen med kampens bedste, Yannic Seidenberg.