DEL: Dahms sæson er forbi efter play in-tab

Foto: Bluelinemedia.dk -

Sikke en skuffende udgang på sæsonen for Iserlohn Roosters og den danske landsholdsmålmand Sebastian Dahm, der allerede nu kan begynde at forberede sig på VM i Herning og København.

Iserlohn Roosters lå længe og kæmpede om en direkte plads i kvartfinalen, men endte i play in, og her blev det i går til et vitalt nederlag i overtid mod en anden danskerklub, Fischtown Pinguins fra Bremerhaven.

Nordtyskerne spillede igen med Nicholas B. Jensen, der endelig gjorde comeback efter en længere pause som følge af hjernerystelse. 

Det blev 3-3 i den ordinære tid, hvor Sebastian Dahm leverede en monsterredning kort før tid. 

Danskeren kunne dog ikke forhindre slovenske Jan Urbas’ scoring i det 76. minut, hvor hallen i Bremerhaven gik amok i jubel. 

Nicholas B. Jensen avancerer dermed til kvartfinalen i sin første sæson med Bremerhaven, der har været en yderst positiv aktør i DEL siden oprykningen til Tysklands bedste liga i fjor. 

For anden sæson i træk spiller klubben nu kvartfinale – og igen bliver det mod de regerende mestre fra München med Mads Christensen og måske en tilbagevendt Markus Lauridsen på holdet.