DEL: Dahm og co. gav lussing til Münchens mestre

Foto: Bluelinemedia.dk -

Sikke en dag for Iserlohn Roosters og Sebastian Dahm i buret. I en Deutsche Eishockey Liga, hvor målene synes at vælte ind i indeværende sæson, lykkedes det i går for Iserlohn at hamre otte mål ind på de forsvarende mestre fra München.

Mads Christensens mandskab, der ellers havde vundet de tre første kampe, gik helt ned med flaget, og Iserlohn vandt med hele 8-3 på hjemmebanen. Det er sjældent, München får sådan en lussing, men i går rullede lavinen i den grad i Iserlohn, hvor den tidligere Odense Bulldogs-spiller Anthony Camara blandt andet var på pletten med både mål og assist.

Dahm reddede 35 skud, mens Mads Christensen noterede sig for 13:11 minutter og -2 i plus/minus-statistikken. En sjælden nedtur for München, der holder sig i topstriden, mens Iserlohn banker på lige bagved.

I Bremerhaven tabte hjemmeholdet 3-4 til Düsseldorf, der dermed skød sig op i toppen af ligaen. Der var 11:12 minutters istid til Nicholas B. Jensen. Fischtown Pinguins er kommet skidt fra start med kun to point i de første fire kampe.  

Fischown Pinguins’ eneste to point er kommet mod Krefeld, der siden er kommet godt igen og nu står med seks point i fire kampe.

I går vandt Krefeld 4-2 hjemme over Schwenningen, og Phillip Bruggisser spillede hele 29:16 minutter. Han kvitterede for træner Brandon Reids tillid med to assister. 

Phillip Bruggisser er i den grad kommet fremragende fra start i DEL, og er en af grundene til, at Krefelds fans allerede nu drømmer om endelig at komme i slutspil igen – selv om det er tidligt på sæsonen.