DEL: Christensen skød hul på Dahm efter 1:41

Foto: Jan Korsgaard

Der var danskeropgør i DEL i aftes ved Seilersee, hvor Iserlohn og Sebastian Dahm tog imod de forsvarende tyske mestre Red Bull München, der som bekendt har Mads Christensen og Markus Lauridsen i opstillingen.

Det kom gæsterne absolut bedst ud af og vandt en stensikker sejr på 6-3. Der var ikke gået mere en et minut og 41 sekunder før Dominik Kahun sendte en drømmepasning på tværs til Mads Christensen, der stille og roligt kunne sætte pucken ind bag landsholdskammeraten Sebastian Dahm, der sædvanen tro stod i Iserlohn-målet.

Et meget effektivt München-mandskab førte 3-0 efter første periode, og de sidste 40 minutter blev stress og jag for hjemmeholdet i jagten på den første hjemmesejr. Iserlohn kom aldrig helt tæt på.

Markus Lauridsen leverede to udvisninger og kom ikke på scoringlisten, men kan glæde sig over, at han med +4 står bedst i den statistik for München.

Torsdag leverede Nicholas B. Jensen og Bremerhaven en vigtig og flot sejr med 4-2 hos et af de hold, som man skal kæmpe med i den nederste halvdel af turneringen. Det var Krefeld Pinguine, der blev besejret. Nicholas B. Jensen var i tredjekæden for “Fischtown Pinguins”, som nu rykker op på ottendepladsen i tabellen. I øvrigt interessant at se opsætningen i Bremerhavens andenkæde.

Tre tidligere SønderjyskE-spillere, Cory Quirk, Brock Hooton og Jordan Owens spiller sammen i angrebet, mens den ene back er Esbjergs Wade Bergman. Metal Ligaen holder også ganske fint i DEL.