DEL: BRUGGISSER med sejrsmål i stort Krefeld-comeback

Phillip Bruggisser og den nye træner Brandon Reid har for alvor skabt håb om noget stort i Krefeld i denne sæson.

Efter en række trange sæsoner har Krefeld fået ny vind i skøjterne med Aalborgs mestertræner fra i fjor, og Phillip Bruggissers succes som kaptajn synes at fortsætte videre og videre. 

Den offensive back passer tilsyneladende langt bedre til Tyskland end til Sverige, hvor hans seneste udlandsophold på tre sæsoner nok var fornuftigt, men ikke i nærheden af den succes, Bruggisser nyder lige nu.

I aften scorede han det afgørende mål, da han fik sidste stav på pucken i et “drømmekontra”, som Krefelds hjemmeside betegner 4-3-scoringen. Bruggisser stødte helt med frem og skulle blot støde skiven i nettet til 4-3 i kampens slutfase i Nürnberg.

Det var kulminationen på et stort comeback, der førte Krefeld fra 1-3 til 4-3 og tre point – og det er ikke første gang, at Bruggisser og co. har lanceret et sådant comeback i indeværende sæson. 

Derfor er optimismen til at tage og føle på i Ruhrområdet for øjeblikket. Bruggisser spillede små 25 minutter og blev kun overgået af Martin Lefebvre, der også spiller en kæmpe rolle hos Krefeld lige nu. Det siger noget om, hvor stærke de to backer fra sidste sæsons All Star-hold i Metal Ligaen fremtræder for øjeblikket.

Spørgsmålet er, om Krefeld kan holde fast. Lige nu er holdet på sjettepladsen med 18 point, to point mere end Bremerhaven og Nicholas B. Jensen, der leverede en pligtsejr på 3-2 hos bundholdet Schwenningen. Der var lige over et kvarters istid til Nicholas B. Jensen.

Mathias Lange havde buret hos Iserlohn, der tabte 2-4 til Straubing hjemme. Iserlohn er i det brede midterfelt på en 11. plads blot to point efter Bremerhaven.