DEL: Bruggisser i storform, Krefeld tog sjette sejr i træk

Foto: Jan Korsgaard

Efter en mindre krise, er Brandon Reids Krefeld-mandskab for alvor kommet på sejrskurs igen. 

Canadieren, der i fjor trænede Aalborg Pirates og førte nordjyderne til det danske mesterskab, kunne søndag glæde sig over, at Krefeld vandt klart med 6-2 hjemme over Eisbären Berlin. 

Det var med kaptajnen, danske Phillip Bruggisser, i en af hovedrollerne. Han assisterede til 1-0-målet efter fire minutter, og i anden periode scorede han til 3-0 efter syv minutter. Derefter så hjemmeholdet sig ikke tilbage, og optimismen er større end i mange sæsoner hos Krefeld, der ligger stensikkert til en placering i top 10, der giver adgang til playin til foråret.

Der er ni point op til en direkte kvartfinaleplads og sjettepladsen, som en anden danskerklub, Bremerhaven, sidder på. Nicholas B. Jensens mandskab ligger også ganske solidt trods nederlaget på 2-3 i overtid i Köln i dag, og Bremerhaven kommer til at slås med til det sidste om en plads blandt de seks bedste.

Mads Christensen var tilbage på kamprapporten hos München, der vandt 3-1 ude mod Straubing, dog uden spilletid til danskeren, mens Sebastian Dahm var på bænken for Iserlohn, der tabte 1-2 hjemme til Mannheim. 

München styrer sikkert mod slutspillet, mens Iserlohn slutter sæsonen efter grundspillet, medmindre der sker store mirakler.