DEL: Bremerhaven vandt efter næsten 100 minutters ishockey

Foto: Jan Korsgaard

Der var masser af dramatik i Nürnberg fredag aften, hvor danskerklubben Bremerhaven var helt nede i sækken og havde kurs mod slutspilsexit. Et fantastisk comeback betød dog, at der blev fremtvunget en tredje kamp i serien.

Den var en danskerklub uden danskere, der gik på isen i Nürnberg. Nicholas B. Jensen var nemlig ikke med, da han blev idømt to kampes karantæne for en episode i den første kamp mod Nürnberg Ice Tigers.

Bremerhaven stillede kun op med tre kæder, og det lugtede af sommerferie for holdet, da Nürnberg i begyndelsen af tredje periode bragte sig foran med 3-0. Den tidligere SønderjyskE-spiller Brock Hooton indledte et fremragende comeback, da han reducerede kort efter, og bare 16 sekunder senere fik Bremerhaven reduceret på ny.

Godt midtvejs i tredje periode udlignede Will Weber for Bremerhaven, og gæsternes stærke comeback betød, at kampen gik i overtid. Nürnberg havde vundet den første kamp, så en scoring fra hjemmeholdet ville sende dem videre til kvartfinalerunden i DEL-slutspillet.

Der skulle næsten to overtidsperioder til, før afgørelsen faldt. Efter 99 minutter og 14 sekunders spil lykkedes det dog gæsterne fra Bremerhaven at score til 4-3. Maxime Fortunus blev helten, som fremtvang en altafgørende kamp tre i serien.

Nicholas B. Jensen er på grund af sin karantæne ikke med, når den afgørende kamp spilles søndag aften.