DEL: Brandon Reid forlænger sin Krefeld-kontrakt med endnu en sæson

Chef tr¾ner - Brandon Reid under interview pŒ TV2 Sport

Brandon Reid var en succes i Aalborg Pirates og endte som bekendt med både at tage mesterskab og pokal hjem til Nordjylland. Reid skrev derefter kontrakt med tyske Krefeld – foreløbig for denne sæson – men efter en forrygende sæsonstart, der har taget Krefeld godt opad i tabellen, længere end i mange sæsoner, har klubben allerede valgt at forlænge kontrakten med Reid.

Det gælder i øvrigt også for assistenten Pierre Beaulieu, der har fundet ind i et forrygende samarbejde med Reid. Vi husker i øvrigt, at Reid har tre tidligere Metal Liga-spillere på holdet. Både Martin Lefebvre og Phillip Bruggisser er kommet ind med kæmpe succes, mens Kirill Kabanov måske ikke helt har domineret som håbet. 

– Vi er meget tilfredse med trænernes arbejde. Ikke mindst deres fuldstændig detaljerede arbejde med tingene, siger klubbens sportsdirektør Mathias Roos. 

– Samtidig er det på kort lykkedes for de to at forme en enhed og indarbejde et nyt spilsystem, som vores tilskuere, partnere og ledelse er svært begejstret for. Der bliver spillet underholdende ishockey, og det kan også mærkes udenfor banen, hvor samtalerne med potentielle partnere forløber meget nemmere end tidligere, lyder det begejstret for Roos, der derfor har skyndt sig at sikre sig Reid Beualieu for endnu en sæson.