Daugulis vender tilbage til Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

En populær skikkelse er tilbage i Rødovre Mighty Bulls.

Angriberen Mike Daugulis, der i de seneste to sæsoner har spillet for Odense Bulldogs, vender tilbage til sin danske “moderklub”, skriver klubbens hjemmeside.

– Jeg prøver hele tiden at forbedre mig som hockeyspiller og jeg føler også at jeg har forbedret mig derovre. Jeg er da bleve to år klogere, siger Mike Daugulis, der er blevet 30 år.

– Jeg føler mig i god form gennem en god ‘off-season’ og glæder mig til at træde ind på holdet og møde tilhængerne igen.

Jesper Duus om sin nye mand, der har spillet fire sæsoner i Rødovre tidligere i karrieren.

– Han en fysisk stærk og kompromisløs spiller, med humør og hockeyhjerte over gennemsnittet. Hans engagement smitter af og flere kan lære af hans attitude. Han dækker skud med et smil på læben, er værdifuld inde i trafikken foran mål og direkte i sin spillestil – alt sammen noget vi kan bruge, siger Jesper Duus.