Daniel Nielsen: Det handler ikke bare om uheld

En afgørelse på straffeslag har været tæt på lige så sikkert som amen i kirken, når Herning Blue Fox har spillet i denne sæson. Hele fem gange er midtjydernes kampe endt med en straffeslagsafgørelse – og langt fra til Todd Bjorkstrands troppers fordel.

I 13 forsøg er det endnu ikke lykkedes for de midtjyske ræve at score i en-mod-en duellen med modstandernes keeper.

– Når vi bliver ved med at brænde de straffeslag, handler det ikke bare om uheld. Vi er selvfølgelig ramt på selvtilliden. Det er ikke godt nok, når vi lader det være op til Simon at vinde straffeslagene for os. Det er jo at svigte ham, siger Herning-kaptajn Daniel Nielsen til Herning Folkeblad.

De mange misbrugte straffeslag har kostet Herning så mange point, at de nu ligger på niendepladsen, dog blot med samme antal point som SønderjyskE på ottendepladsen. Placeringen i bunden af tabellen skyldes ifølge Blue Fox-kaptajnen dog ikke held, eller manglen derpå.

– Nu skal vi ikke gøre det til et spørgsmål om held eller uheld, for vi mangler også noget i vores spil. Markus leverer varen, men ellers er vi for mange, der ikke rammer niveau.

– Vi arbejder selvfølgelig knaldhårdt videre for at få vendt det her til nogle sejre. Jeg synes jo bestemt også, at vi har en super god trup, så det skal nok vende, siger Daniel Nielsen.