D. Madsen tilbage til SønderjyskE, der skriver med fem mand

Foto: iShoot.dk

Daniel Madsen slog sit navn fast i Metal Liga-regi for Hvidovre i den forgangne sæson, hvor han spillede i de to bedste kæder, og nu skifter han så tilbage til barndomsklubben SønderjyskE, hvor han bliver ny mand for den kommende sæson.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse. 

– Vi vidste godt, at Daniel kan spille mod de bedste i ligaen. Han er en spillertype, som kan bruges i flere kæder. Jeg forventer at se en sulten Daniel, som vil gøre alt for at blive bedre hver dag til træning og kamp, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Daniel Madsen spillede i sidste sæson 48 kampe med 17 point til følge for Hvidovre, og den 25-årige forward har tidligere været en markant aktør på Vojens IK’s hold i 1. division.

SønderjyskE har desuden forlænget kontrakterne med fire spillere fra klubbens yngre generation.

Kasper Krog fortsætter som ventet og bliver en del af klubbens nye målmandsteam, hvor han agerer sammen med Patrick Galbraith. Desuden har tre andre spillere forlænget kontrakterne. Det drejer sig om Martin Eskildsen, Frederik Rasmussen og Ronnie Brobak. 

Martin Eskildsen og Frederik Rasmussen er begge årgang 1996. Den 22-årige duo har været holdkammerater op gennem alle ungdomsårene i Vojens IK og hos SønderjyskE, og det forbliver de også næste sæson. Eskildsen markerede sig med en række vigtige mål i slutningen af sidste sæson og nåede op på 7 mål og 9 point, mens Rasmussen blev noteret for 4 mål og 6 point. Også 23-årige Ronnie Brobak har forlænget sin kontrakt.

– Både Martin og Frederik er to unge spillere, hvor det er vigtigt, at de nu tager næste skridt og går fra at være drenge og bliver mænd. De har en vigtig sommertræning foran sig. Det samme gælder for Ronnie Brobak, som er en loyal spiller, der med sit gode humør spreder masser af positivitet i omklædningsrummet, siger SønderjyskE-sportschef Lykkeskov.